Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-02@01:01:42 GMT

ضرورت حضور اپتومتریست ها در معاینات طب کار

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۶۰۹۳۲

ضرورت حضور اپتومتریست ها در معاینات طب کار

به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی غفاریان گفت: اگر مراحل استخدام در یک شرکت را گذرانده باشید، با این اصطلاح حتماً آشنایی دارید. در کنار همه فرم‌هایی که باید امضا کنید، لازم است برای شروع به کار مجموعه‌ای از آزمایشات پزشکی را نیز انجام دهید. به مجموعه این آزمایشات، آزمایش طب کار می‌گویند که معاینه وضعیت سلامت بینایی، بخش محوری از این معاینات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با عنوان این مطلب که انجام این تست‌ها به صورت دوره‌ای نیز، تحت عنوان معاینات ادواری، در شرکت‌ها انجام می‌شود، افزود: این آزمایشات جزئی از قوانین کار است و انجام آن طبق ماده ۹۰ قانون تأمین اجتماعی ضروری است.

غفاریان ادامه داد: همچنین ممکن است در صورت شاغل بودن آزمایشاتی را سالانه تحت عنوان چکاپ‌های ادواری انجام دهید که این دسته از آزمایشات هم جزئی از آزمایش طب کار هستند.

وی افزود: هدف انجام این آزمایشات، بررسی شرایط سلامت جسمانی و روانی متقاضی و کارکنان با شرایط کار است.

بازرس انجمن علمی اپتومتری ایران گفت: در ابتدا، برنامه‌های آزمایش طب کار و ادواری با هدف درمان آسیب‌ها یا بیماری‌های ناشی از کار یا در حین کار طراحی شده بود. اما پس از آن مسئولین امر به این نتیجه رسیدند که پیشگیری بسیار اقتصادی‌تر از درمان است، به همین دلیل اقداماتی را جهت پیشگیری از آسیب‌ها فراهم کردند. این امر میزان بیماری‌های شغلی کاهش داد.

وی افزود: بسیاری از مشکلات و بیماری‌های داخلی، در مراحل اولیه تظاهرات چشمی دارند که ممکن است طی این معاینات تشخیص داده شوند و از صدمات جدی جانی و مالی پیشگیری شود.

غفاریان گفت: اپتومتریست به عنوان مسئول انجام و تفسیر نتایج بررسی بینایی و سلامت چشم در آئین نامه طب کار معرفی شده که در کنار متخصص طب کار یا پزشک عمومی مجاز، مسئول واحد طب کار، وظیفه بررسی وضعیت بینایی و مجاز بودن یا نبودن انجام برخی مشاغل حساس را دارد.

وی ادامه داد: در برخی مراکز طب کار اپتومتریست همکار واحد طب کار مستقر است که قطعاً در این قبیل مراکز انجام معاینات سلامت بینایی دقیق‌تر انجام خواهد شد و در برخی مراکز مسئول فنی آن مرکز موارد خاصی را که به بررسی دقیق‌تر از لحاظ بررسی سلامت بینایی احتیاج دارند، به اپتومتریست ارجاع می‌دهد.

غفاریان گفت: اپتومتریست ها با طی واحدهای درسی اپتومتری مشاغل در دوره آموزشی خود، به صورت ویژه و تخصصی برای انجام معاینات ادواری طب کار آموزش دیده اند و در بیست و چهارمین کنگره سراسری انجمن علمی اپتومتری ایران نیز به اشتراک گذاری جدیدترین مباحث روز علمی جهان در این حوزه پرداخته خواهد شد.

کد خبر 5535639

منبع: مهر

کلیدواژه: اپتومتری بینایی سنجی طب کار ویروس کرونا واکسن کرونا آمار کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی شیوع کرونا آبله میمون واکسیناسیون کرونا سویه اومیکرون کرونا پروتکل های بهداشتی آلزایمر بیماری های واگیر سرطان واکسن ستاد ملی مقابله با کرونا طب کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۰۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز طرح غربالگري بينايي کودکان 3 تا 6 سال دراستان کرمانشاه


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه ، بهزيستي در اين طرح کار ارجاع و پرداخت کمک هزينه براي جراحي و خريد عينک را بر عهده دارد.
شهبازي مدير کل بهزيستي استان کرمانشاه گفته :طرح غربالگري بينايي در سنين طلايي 3 تا 6 سال موجب ميشود تا با تشخيص و درمان زود هنگام مشکلات بينايي / از معلوليت کم بينايي و نابينايي پيشگيري شود .
به گفته شهبازي قرار است بهزيستي استان کرمانشاه درصورت نياز کودکان به درمانهاي بعدي /مانند جراحي وعينک براي خانواده هاي تحت پوشش همه هزينه ها و براي ديگر خانواده ها هم بخشي از هزينه ها را پرداخت کند
آنطور که شهبازي مي گويد پارسال 66 هزار کودک کرمانشاهي در پوشش طرح غربالگري بينايي قرار گرفتند . از اين شمار 700 کودک که نيازمند درمان هاي بعدي بودند به مراکز تخصصي ارجاع شدند کمک هزينه هاي درمان از 2 تا سي ميليون تومان به آنان پرداخت شده است .
غربالگري بينايي و شنوايي نوزادان و کودکان و همچنين غربالگري ژنتيک از راهکاري هاي پيشگيرانه بهزيستي براي کاهش و درمان معلوليت هاي جسمي و حرکتي است .
پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي مانند اعتياد آموزش هاي پيش از ازدواج و مهارت هاي زندگي هم در بخش آموزش دنبال ميشود

دیگر خبرها

  • ضرورت تقویت زیرساخت های سلامت در کشور
  • پیکر مطهر شهید «محمد رنجنوش» شنبه تشییع می‌شود
  • ضرورت بازنگری در دستورالعمل‌های تبلیغات محصولات آسیب رسان به سلامت
  • ضرورت اجتناب از افغان ستیزی/کشور در حوزه حضور اتباع اشباع شده است
  • معاینات زائران ایرانی برای حج تمتع پایان یافت
  • آغاز طرح غربالگری بینایی‌سنجی کودکان ۳ تا ۶ سال در کرمانشاه
  • اثرگذاری رسانه ملی در مصرف بهینه انرژی/ ثبت دستاورد‌های وزارت نیرو در قالب تولیدات نمایشی ضرورت دارد
  • در 5 دقیقه با عینک زدن خدافظی کنید!
  • آغاز طرح غربالگري بينايي کودکان 3 تا 6 سال دراستان کرمانشاه
  • ضرورت انجام کارهای فرهنگی در حوزه دانش آموزی